Studio Puur Nesselande

SkinCeuticals

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden die huidveroudering in gang zetten. Externe factoren die hierbij een rol spelen zijn schadelijk licht (UV en infrarood) en luchtvervuiling. Je huid veroudert ook van binnenuit zoals door het glycatieproces (versuikering van de huid). 

Op elke bestelling van SkinCeuticals producten krijg je standaard 10% korting.

Een passend verzorgingsproduct voor elk huidtype

Om huidveroudering tegen te gaan en te verminderen heeft SkinCeuticals diverse unieke skincare-producten ontwikkeld waarvan de werking wetenschappelijk wordt ondersteund. Natuurlijke ingrediënten zoals vitamine C en antioxidanten verbeteren de conditie van de huid, zorgen voor meer elasticiteit en verminderen tekenen van het ouder worden zoals fijne lijntjes en rimpels. Ook biedt SkinCeuticals producten die helpen tegen diverse huidproblemen zoals pigmentvorming of verstopte poriën. 

De huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals zijn onder te verdelen in producten die: voorkomen, corrigeren en beschermen. SkinCeuticals is de nummer 1 huidverzorging die wereldwijd wordt aanbevolen door cosmetische artsen en huidtherapeuten en helpt je om de beste versie van jezelf te laten zien

Advies op maat

Hieronder vind je een overzicht van de diverse SkinCeuticals producten. Wij geven uiteraard gepast advies op maat zodat je zeker weet dat het product goed bij je past en het beste resultaat geeft.

Direct bestellen

Geen advies nodig maar direct bestellen? Weet je niet meer zeker welke producten je eerder gebruikte? Klik op onderstaande button om ons een mail te sturen. Wij verwerken je bestelling of vraag over de SkinCeuticals producten zo snel mogelijk.

SkinCeuticals producten

Op elke bestelling van SkinCeuticals producten krijg je standaard 10% korting.